Tervetuloa Lillaniin!

Tunnelmallinen boutique-hotelli, aamupalakahvila sekä illallisravintola kivenheiton päässä kaupungin keskustasta.

Arrival calendar
Departure calendar
Guests calendar

Tervetuloa aamiaiselle Lillan Caféhen tai illalliselle Lillan Kökiin! Café on avoinna aamiaisaikaan arkisin klo 8-11 ja viikonloppuisin klo 9-12. Illallisravintola Lillan Kök on poikkeuksellisesti suljettuna 11-31.03.

Tietoa meistä

Tunnelmallinen boutique-hotelli kauniissa Viinikan puutarhakaupungiosassa, vain 1,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. 1928 rakennetussa kauniissa puurakennuksessa sijaitsevassa hotellissa pääset nauttimaan yksilöllisistä huoneista ja monipuolisesta aamiaisesta. Kaikissa huoneissa on taulu-TV ja kylpyhuone. 

Korona-tiedote: Panostamme aina, mutta nyt vielä enemmän hotellin huoneiden ja kaikkien tilojen siisteyteen. Tarjoilemme aamupalan joko huoneeseen tai aamiaissaliin. 

Ravintolarajoitusten aikana hotelliasiakkaillamme on mahdollisuus tilata keittiömestarin illallinen huoneeseen perjantaisin ja lauantaisin klo 18-20 välisenä aikana. Varaus illallisesta viimeisään 2 vrk ennen majoittumista. Lisätietoja lillan@lillan.fi.

Tervetuloa aamiaiselle Lillaniin! Tarjoilemme aamiaista Lillanissa aamiaisaikaan arkisin klo 08:00-11:00 ja viikonloppuisin klo 09:00-12:00. 
Varaathan oman aamiaisesi edeletävänä päivänä klo 14:00 mennessä osoitteeseen lillan@lillan.fi.  Hinta 14 €/ 24€.  Aamiaislistan löydät sivulta Cafe & Butik.

Tervetuloa aistimatkalle Lillan Kökiin! Avaamme tunnelmallisen illallisravintolan torstaina 15.10. klo 17. Lillan Kök tarjoaa illallista torstaista lauantaihin klo 17-22.  Lisätietoa sekä illallismenut löydät sivulta Lillan Kök.

Seuraava keittiömestarin teemabrunssi järjestetään sunnuntaina 11.4.! Kattaukset klo 11 ja 13. Hinta 45 €/ hlö.

Järjestämme tunnelmallisia juhlia sekä kokouspäiviä. Ole yhteydessä niin räätälöimme sinulle sopivimman vaihtoehdon! 

                           Varaa pöytä illalliselle tai brunssille tästä!     Varaa kokous tai juhla!

 


Lisätietoja

Varmista paras hinta

Varaa nyt

Arrival calendar
Departure calendar
Guests calendar