Lillan Hotel Cafe Butik
Tervetuloa

Tunnelmallinen boutique-hotelli, aamupala- ja brunssikahvila aivan keskustan tuntumassa
Nyt Web Shopissa tarjouksia ja lahjakortteja tarjolla! Voit tukea meitä ostamalla nyt!

Arrival calendar
Departure calendar
Guests calendar

KORONA TIEDOTE LILLANISTA: Panostamme aina, mutta nyt vielä enemmän hotellin huoneiden ja kaikkien tilojen siisteyteen. Meillä voit myös nauttia aamupalan omassa huoneessa ilman lisämaksua. Aamupalalla on reilusti tilaa, jotta jokaiselle löytyy oma rauha ruokailla. Tervetuloa! LILLAN CAFÉ on toistaiseksi suljettu korona-kriisin takia. LILLAN HOTEL palvelee asiakkaita tavalliseen tapaan.

Tietoa meistä

Tunnelmallinen boutique-hotelli kauniissa Viinikan puutarhakaupungiosassa, vain 1,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. 1928 rakennetussa kauniissa puurakennuksessa sijaitsevassa hotellissa pääset nauttimaan yksilöllisistä huoneista ja monipuolisesta aamiaisesta. Kaikissa huoneissa on taulu-TV ja kylpyhuone. 

KOKOUKSET JA JUHLAT TOISTAISEKSI TAUOLLA.

Järjestämme tunnelmallisia juhlia sekä kokouspäiviä. Ole yhteydessä niin räätälöimme sinulle sopivimman vaihtoehdon!  Varaa kokous tai juhla!

BRUNSSI JA AAMUPALA KESKEYTETTY TOISTAISEKSI.

Aamiaista tarjoilemme päivittäin klo 8Sunnuntaisin tarjoilemme brunssia kattauksin klo 10.30 ja 12.30. Varaa pöytä!  lillan@lillan.fi-10. Tee varaus!  lillan@lillan.fi


Lisätietoja

Varmista paras hinta

Varaa nyt

Arrival calendar
Departure calendar
Guests calendar