Tervetuloa elämysmatkalle Lillan Kökiin!

VARAA PÖYTÄ TÄSTÄ

Kök tarjoilee puhtaita raaka-aineita, skandinaavisia makuja sekä aistikkaita makumaailmoja ''New Nordic'' ajatusmaailmalla. 

Tule viettämään laadukas illalliskokemus tunnelmallisessa ympäristössä!  Lillan Kökin keittiömestarina toimii nuori Keittiömestari Matias Rättö. Fine Dining ravintolamme ruoka on kasvispainoitteista, ja annoksissa pääosissa onkin yleensä suomalaiset lähellä tuotetut kasvikset. Upeita suomalaisia kasviksia tukemassa illallismenuista yleensä löytyy myös kala- sekä lihatuotteita, annoksen kuitenkin suunnitellaan aina suomalaisten kasvisten ympärille. Tämän lisäksi Lillan Kök tarjoilee myös kasvispainotteista menua sekä täysin vegaanista menua. Suurin osa raaka-aineista ovat suomalaista lähellä tuotettuja laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita, ja keittiömme pyrkii myös tuottamaan annokset täysin ilman ruoka-hävikkiä.

Avoinna torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 17-22 

Ilmoitathan hyvissä ajoin varausta tehdessäsi mahdollisista ruoka-aine allergioista, jotta keittiömme pystyy valmistamaan tuotteet jokaiselle sopiviksi ja tarjoamaan kaikille laadukkaan illalliskokemuksen. Keittiössämme on kunnia asia huomioida kaikki ruoka-aine allergiat mahdollisimman hyvin ja toteuttaa jokaiselle yhtä laadukas illalliskokemus. Keittiömme pyrkii hyödyntämään illallismenuissa mahdollisimman paljon läheltä saatavia sesonkiin pohjautuvia raaka-aineita, ja tämän takia välillä jonkin raaka-aineen saatavuutta ei voi taata. Mikäli illallismenussa ilmoitettua raaka-ainetta ei jostain syystä ole saatavilla, hyödynnämme muita vastaavia laadukkaita tuotteita mitkä ovat saatavailla.

Viiden ruokalajin illallismenut ovet myös mahdollista muuttaa kuuden tai jopa seitsemän ruokalajin menuiksi! Ravintolamme tarjoilee ylimääräisinä annoksina Kökin klassikkoa Savustettua perunaa & purjoa sekä juustolautasta. 

Illallismenut sekä viinit vaihtuvat taas kokonaisuudessaan torstaina 04.11. Keittiössä on viimeiset testailut ja maistelut loppusuoralla, ja ennen tarjoilua annoksiin saattaa vielä tulla pieniä muutoksia. Lillan Kökin seitsemättä menua tarjoillaan vuoden loppuun asti, jonka jälkeen ravintola on suljettuna tammikuun ajan ja palaamme taas illallisen ääreen helmikuun alussa. Helmikuusta alkae Kök tarjoilee 5, 7 sekä 10 ruokalajin menuja. Ensi vuoden illallismenut julkaistaan tammikuun aikana. 

 

04.11.-31.12.

Lillan Kök viiden ruokalajin menu 65€ / Viinipaketti 45€

Hapanjuurilepää, mallasleipää & savustettua voita

1.0

Madetta, misoa & kaalia

2.0

Poronpotkaa, perunaa & karpaloa

3.0

Kurpitsaa & hapanjuurta

4.0

Haukea, palsternakkaa & ruusukaalia

5.0

Valkosuklaata, naurista & yuzua

                           

+6.0

Savustettua perunaa & purjoa 8€

+7.0

Juustot 10€

 

Lillan Kök viiden ruokalajin kasvismenu 60€ / Viinipaketti 45€

Hapanjuurileipää, mallasleipää & savustettua voita

1.0

Lanttua, misoa ja kaalia

2.0

Perunaa, sipulia & karpaloa

3.0

Kurpitsaa & hapanjuurta

4.0

Tofua, palsternakkaa & ruusukaalia

5.0

Valkosuklaata, naurista & yuzua

                             

+6.0

Savustettua perunaa & purjoa 8€

+7.0Juustot 10€

 

Lillan Kök viiden ruokalajin vegaaninen menu 60€ / Viinipaketti 45€                                          

Hapanjuurileipää, mallasleipää & savustettua tofulevitettä

1.0

Lanttua, misoa & kaalia

2.0

Perunaa, sipulia & karpaloa

3.0

Kurpitsaa & hapanjuurta

4.0

Tofua, palsternakkaa & ruusukaalia

5.0

Valkosuklaata, naurista & yuzua