Hotel lillan & Kök

Kokoukset & juhlat

11 uniikkia hotellihuonetta
Illallisravintola & Lounge
Aamiaiskahvila & kokoukset
Häät & juhlat
Lillan Kök Fine Dining Ravintola Viinikka Tampere

Aamiainen & Brunssi sopii kokouksiin

Voit varata Lillanista arkisin aamiaisen klo 7-10 ja viikonloppuisin brunssin klo 11 & klo 13 kattauksesta. Toteutamme myös arkisin koko päivän kokoustarjoilut lounaan ja kahvitarjoilun kera. Lillan on virkistävä vaihtoehto liikematkailijalle!

Kokouksiin on käytössäsi äänentoisto ja iso kokousnäyttö sekä veloitukseton Wifi. Ilmaista pysäköintitilaa löydät helposti aivan hotellin läheisyydestä.

Meillä vietät myös unohtumattomat TyKy-päivät!

Ikimuistoiset häät, brunssijuhlat & merkkipäivät

Sydämellisesti tervetuloa viehättävään Lillaniin juhlimaan! Iltatilaisuuksissa voit nauttia ravintola Lillan Kökin antimia ja päivätilaisuuksissa saatavilla on keittiömestarin brunssi.

Ryhmän koosta riippuen, voit varata ravintolasta pöydän, yksityisen tilan (käytössä esimerkiksi Talvipuutarha, jossa minimiryhmäkoko 12 hlöä) tai koko ravintolan (50 henkilöön asti). Isommissa tilaisuuksissa emme veloita erillistä tilavuokraa, vaan tilaisuuden hinta muodostuu tarjoiluista. Pienemmissä tilaisuuksissa kokonaisuus sovitaan erikseen.

 

  • Kaste- tai rippijuhlat
  • Baby Showerit
  • Syntymäpäivät
  • Häät
Lillan juhlat, häät ja kokoukset - Kaunis kabinettitila yksityistilaisuuksiin

Kuinka voimme palvella?

Tee varaus ravintolaan tai hotelliin kätevästi suoraan oheisista linkeistä tai jätä lomakkeella tiedustelusi/tarjouspyyntösi.

Ota yhteyttä

5 + 15 =