a
a

Hotel lillan & Kök

Häät Lillanissa

11 persoonallista hotellihuonetta

Aamiaista, lounasta ja illallista

Kokoukset ja palaverit

Häät & juhlat

Elämäsi häätilaisuus

Oletko suunnittelemassa yhtä elämän tärkeimmistä päivistä? Haluaisitko juhlia suurta päivääsi tunnelmallisessa miljöössä laadukkaiden ruoka- ja juomatuotteiden parissa ja luoda unohtumattomia muistoja? Me toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Lillanissa järjestät unelmiesi hääjuhlan niin pienemmän seurueen illallisesta koko ravintolasalin kattavaan ja koko illan mittaiseen juhlaan. Räätälöimme juuri sinun toiveesi mukaisen juhlatilaisuuden ja suunnittelemme tilaisuuteenne sopivan ruoka- ja juomakokonaisuuden. Kauttamme tilaat myös stailauspalvelut tai hääkakun juhlaasi!

Hinnoittelussa käytössämme on Myyntitakuu. Myyntitakuu on tilaisuudelle asetettu vähimmäismyyntitakuu, jonka täyttyessä emme peri erillistä tilavuokraa. Myynnin jäädessä tämän alle laskutamme jäljellejäävän osan tilavuokrana ja juomatuotteet laskutetaan erikseen. Koko illan tilaisuuksissa (min. 4h) myyntitakuu vaihtelee ajankohdasta riippuen 4000€-6000€ välillä.

Häätilaisuuden voi järjestää illalliskattaukseen 2,5h ajaksi tai yksityistilaisuutena klo 15-22 välille. Lillanilla on anniskeluoikeudet klo 01:30 saakka ja varatessasi sekä ravintolasalimme, että 11 hotellihuonettamme seurueellesi voivat juhlat jatkua aina klo 02:00 saakka.

Lillan juhlat, häät ja kokoukset - Kaunis kabinettitila yksityistilaisuuksiin

Kuinka voimme palvella?

Tee varaus ravintolaan tai hotelliin kätevästi suoraan oheisista linkeistä tai jätä lomakkeella tiedustelusi/tarjouspyyntösi.

Ota yhteyttä

12 + 7 =