a
a
HOTEL LILLAN & KÖK

Yrityksille

11 uniikkia hotellihuonetta

Aamiaista, lounasta & illallista

Kokoukset & palaverit

Yritysjuhlat

Lillan Kök Fine Dining Ravintola Viinikka Tampere

Kokoukset

Lillanissa järjestät juuri sinulle ja yrityksellesi räätälöidyn kokouspaketin tai yritystilaisuuden niin lyhyemmistä tilaisuuksista yön yli kestäviin kokonaisuuksiin ja koko talon paketteihin.

Tarjoamme kokouksiin yrityksille ja ryhmille toiveesi mukaiset tarjoilut, yksityisen kokoustilan 2-20 hengelle sekä eri tarpeisiin soveltuvat kokousvälineet. Suurempien ryhmien kokonaisuudet rakennetaan mutkattomasti ja yksityistilaisuudet voidaan varata jopa 50 hengelle.

Majoittuminen Lillanissa kokouspäivien aikana? Ilman muuta! Hotellimme 11 hotellihuonetta ovat varattavissa ryhmällenne yritysystävällisin hinnoin.

Hotellimme välittömästä läheisyydestä löytyy reilusti maksutonta pysäköintitilaa sekä mutkattomat julkisen liikenteen kulkumahdollisuudet.

Etkö tarvitse erillistä pakettia kokoustamiseen? Lillaniin olet aina tervetullut myös lyhyemmän palaverin merkeissä esimerkiksi aamiaisen tai lounaan ohella!

Kokouspakettiemme hinnat vaihtelevat tilaisuuden pituuden ja sisällön mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden!

Lillanin kokouspaketit

Aamun kokouspaketti 29-39€/hlö

Aamiaispaketin voit varata 2-3 tunnin ajaksi klo 7-11 välille.
Paketti sisältää inspiroivan kokoustilan ja aamiaistarjoilut. Lisäksi tarjoilemme koko tilaisuuden ajan kahvia ja teetä.

Puolen päivän paketti 49-59€/hlö

Puolen päivän paketin voit varata 3-6 tunnin ajaksi.
Paketti sisältää inspiroivan kokoustilan sekä vaihtoehtoisesti aamiais- ja lounastarjoilut tai lounastarjoilut sekä iltapäiväkahvituksen makealla tai suolaisella välipalalla. Lisäksi tarjoilemme koko tilaisuuden ajan kahvia ja teetä.

Koko päivän paketti 69-79€/hlö

Koko päivän paketin voit varata 6-8 tunnin ajaksi.
Paketti sisältää inspiroivan kokoustilan sekä vaihtoehtoisesti aamiais- ja lounastarjoilut sekä iltapäiväkahvituksen makealla tai suolaisella välipalalla tai kahvituksen makealla tai suolaisella välipalalla sekä kolmen ruokalajin illallisen. Lisäksi tarjoilemme koko tilaisuuden ajan kahvia ja teetä.

Yön yli-paketti 200-335€/hlö

Yön yli-paketti sisältää haluamasi kokouspaketin saapumispäivänä, illallisen ravintolassamme, 1-11 huoneen majoituksen sekä haluamasi kokouspaketin seuraavalle päivälle. Tarjoamme myös mahdollisuuden ohjelmaan Lillanin tai valinnaisen toimijan kautta.

Lillan juhlat, häät ja kokoukset - Kaunis kabinettitila yksityistilaisuuksiin

Kuinka voimme palvella?

Tee varaus ravintolaan tai hotelliin kätevästi suoraan oheisista linkeistä tai jätä lomakkeella tiedustelusi/tarjouspyyntösi.

Ota yhteyttä

3 + 9 =