Ravintola

Lillan Kök

}
Maanantaista tiistaihin aamiainen tarjolla klo 7-10, lounas klo 11-14 ja listan herkut klo 14-20
}
Keskiviikosta perjantaihin aamiainen tarjolla klo 7-10, lounas klo 11-14 ja listan herkut klo 14-21
}
Lauantaisin aamiainen tarjolla klo 8-10, brunssi klo 11 ja klo 13. Listan herkut klo 15-21

Lillan Kök – palveluksessanne!

Lillan Kökin ruokalistalla on panostettu puhtaisiin makuihin, joissa raaka-aineet saavat loistaa konstailemattomasti ja omina itsenään. Haluamme luoda makukokemuksia niin järvestä, metsästä, ilmasta kuin myös kasvimaalta ja monipuolisuus onkin valttikorttimme.
Jälkiruokien makumaailmassa on makujälkiä suomalaisesta lapsuudesta ja uskomme, että ne nostavat hymyn monien huulille. Se onkin yksi tavoitteistamme: haluamme tuottaa asiakkaillemme iloa, helposti lähestyttävyyttä sekä ruokailun nautintoa.
Kaikki ruokalistamme raaka-aineet ovat lähituotettuja, jonka myötä voimme taata puhtauden ja myös näin kannustaa ja tukea lähialueen yrittäjiä.

Haluamme tuoda Tampereen monipuoliseen a la carte-tarjontaan jotain uutta ja siksi olemmekin innokkaasti rakentaneet ruokalistamme yksilöllisillä ja persoonallisilla makunautinnoilla.

 

Punaisena lankana ruokalistamme annosten välillä toimii myös maalaishenkisyys: ravintolamme on osa kaunista, noin sata vuotta vanhaa taloa keskellä kauneinta puutaloaluetta Tampereen Viinikassa. Halusimme tämän myötä haastaa itsemme ajattelemaan asioita uusiksi, miten maanläheiset ja ehkä hieman arkisetkin asiat voi purkaa osiin ja rakentaa uudelleen hienostuneiksi ja eleganteiksi kokonaisuuksiksi?

Me Lillanissa haluamme kantaa kortemme kekoon yhteisissä ilmasto- ja ympäristöhaasteissa ja siksi pyrimmekin mahdollisimman lähelle ”nollahävikkiä” ja kehitämme toimintaamme ja eri ruokailun palvelumuotojamme jatkuvasti, jotta voimme tämän tavoitteen saavuttaa.
Olemme rakentaneet ravintolakonseptimme eri osa-alueet tukemaan toisiaan niin, että kaikkea voi hyödyntää kaikessa.
Ruokamme valmistetaan alusta asti itse pannukakusta liemiin ja pyreisiin. Tällä tavoin takaamme autenttisen, puhtaan ja makuhermoja hivelevän kokonaisuus kerta toisensa jälkeen.

Meille vieraiden tyytyväisyys on tärkeintä ja siksi haluammekin tarjota heille vain parasta, sillä me olemme täällä heitä varten.

TERVETULOA KEITTIÖMESTARIN LOUNAALLE!

Lillanin Kökissä tarjoillaan keittiömestarin lounasta maanantaista perjantaihin klo 11-14.

Lounaslistaltamme löydät puhtaita makuja niin lihasta, kalasta kuin kasviksista. Lounas sisältää Kökin kahvin ja Teeleidin teen.

Lounaallemme voit pistäytyä naapurustosta, työpäivän lomassa ja räätälöimme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan yrityslounaan!

Lillanissa voit kokea ainutlaatuisen tunnelman, johon lähes satavuotias miljöö antaa upeat puitteet. Intohimolla ja käsityötaidolla valmistettu ruoka kruunaa vierailusi. 

Lillan Hotel & Kök

Menu

À LA CARTE
ALKUUN
SIPULIA
Silkkistä sipulikeittoa, parmesaania ja Lillanin leipää (L, p. G)
KANIA
Kania ja peurarilletteä sekä piparjuurta
ja omena-fenkolihilloketta (L, p. G)
ARTISOKKAA
Artisokkavohvelia, kikherneitä ja munakoisokaviaaria (VEG, G)
PÄÄLLE
JÄRVESTÄ
Haudutettua nieriää, mustajuuripyreetä ja rakuunavoita (L, G)
METSÄSTÄ
Haudutettua kaninkoipea, valkosipuli-uuniperunaa ja tomaattia (L, G)
MAATILALTA
Ylikypsää karitsaa, perunakakkua ja vuohenjuustoa (VL, G)
PUUTARHASTA
Lillanin falafelia punajuuresta, sieniä ja kvinoaa (VEG, G)
JÄLKEEN
PULLAA
Pullavanukasta, marenkia ja vadelmaa (L)
VIINIKAN KAKKUA
Mutakakkua, suolakinuskia ja pähkinöitä (L, G)
OMENAA
Uuniomenapannacottaa, kauraa ja persimonia (VEG, G)
1 ruokalaji 34€ (kasvis 28€)
2 ruokalajia 44€ (kasvis 38€)
3 ruokalajia 54€ (kasvis 48€)
BISTROMENU
KERMAISTA HAUKIKVENELLIKEITTOA (L, p. G)
Lillanin saaristolaisleipää 15€
WALLENBERGIÄ RIISTASTA (L, G)
Perunapyreetä ja karpalo-sipulihilloketta 17€
UUNIPERUNAA KASVIKSILLA (VEG, G)
Linssi-kasvispaistosta, piparjuurigurttia
ja osterivinokasta 14€

JUUSTOSOPIN JUUSTOJA
Omena-kanelihilloa ja siemennäkkäriä 14€